Η ΙΔΕΑ

Le Cacaoyer είναι το κακαόδεντρο, εκεί που αρχίζουν όλα! Η σοκολάτα, η πιο αγαπημένη απόλαυση και ανάγκη παγκόσμια, με την πάροδο του χρόνου δέχτηκε αλλοιώσεις, και σήμερα σε τίποτα δε θυμίζει την αρχική της μορφή και γεύση: από τον αγνό και πικρό καρπό του κακάο, σε κακότεχνα γεμάτα ζάχαρη γλυκίσματα. Το πάθος μας για τον επαναπροσδιορισμό της καλής σοκολάτας ίδρυσε το Cacaoyer to 2017.

Αναπόσπαστο κομμάτι του, ένα άλλο μεγάλο πάθος: Αγνό gelato artigianale. Χωρίς χρώματα, χωρίς τεχνητές γεύσεις! Ένα συνταίριασμα χωρίς προηγούμενο!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

To Cacaoyer είμαστε εμείς, ένα σύνολο διαφορετικών ανθρώπων σε συνεχή αναζήτηση… Ο Δημήτρης, η Ιωάννα και η ομάδα μας, που μοιάζει περισσότερο με οικογένεια, συνδυάζουμε καθημερινά την τεχνογνωσία με το πάθος, τη δημιουργικότητα και την εμπειρία.

Με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και διαρκή επιμόρφωση, βελτιώνουμε συνεχώς τις τεχνικές μας πάνω στη σοκολάτα, με στόχο να σας προσφέρουμε την μέγιστη γαστρονομική απόλαυση. Καλό κακάο, καλή σοκολάτα, ιδανική πρώτη ύλη, παγωτό που ξαφνιάζει, απρόσμενοι συνδυασμοί και γευστικές εμπειρίες που κάτι θυμίζουν από το παρελθόν.

Η απόλυτη έκφραση της πολυπλοκότητας και διαφορετικότητας των χαρακτήρων μας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ 5 ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Τι είναι όμως η καλή σοκολάτα;

  • Όραση: Κοιτάξτε προσεκτικά το κομμάτι σοκολάτας που κρατάτε. Άσπρα στίγματα, θαμπή όψη δεν προδιαθέτουν θετικά!
  • Ακοή: Σπάστε με τα χέρια ένα κομμάτι σοκολάτας κι ακούστε το χαρακτηριστικό «σναπ».
  • Αφή: Σοκολάτα που λιώνει εύκολα στο άγγιγμα, ίσως έχει ταλαιπωρηθεί.
  • Όσφρηση: Σημαντικό κομμάτι της γεύσης! Πλησιάστε τη σοκολάτα στη μύτη, εισπνεύστε και μετά εκπνεύστε αργά! Τουλάχιστον για 30 δευτερόλεπτα. Το άρωμα εξελίσσεται. Θα εκπλαγείτε με το τι μπορεί να ανακαλύψετε.
  • Γεύση: Βάλτε τη σοκολάτα στο στόμα κι αφήστε να λιώσει χωρίς να την δαγκώσετε. Περιπλανηθείτε στις γευστικές σας αναμνήσεις και ανασύρεται αυτές που ταιριάζουν σε αυτό που μόλις δοκιμάσατε!

Τέλος, απολαύστε την υπόλοιπη μπάρα, χωρίς οδηγίες! Άλλωστε, καλή σοκολάτα είναι αυτή που μας εκφράζει καλύτερα!

Καλάθι

Κλείσιμο
Scroll To Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.