Επιστροφές & Ακυρώσεις

Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων επιτρέπονται σύμφωνα με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

Γενικότερα, οι επιστροφές βρώσιμων προϊόντων δεν γίνονται αποδεκτές για λόγους υγιεινής και ασφάλειας. Εξαίρεση αποτελούν αποκλειστικά και μόνο οι παρακάτω περιπτώσεις:

  1. Κατεστραμμένη ή ανοιγμένη συσκευασία προϊόντος κατά την παράδοση. Σε αυτή την περίπτωση, παρακαλούμε μην αποδεχθείτε την παραλαβή από την Courier και επικοινωνήστε μαζί μας.
  2. Λανθασμένη παραγγελία. (Αν έχετε παραλάβει διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε). Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω οδηγίες.

Σε κάθε περίπτωση, το επιστρεφόμενο προϊόν, ελέγχεται στις εγκαταστάσεις μας και στη συνέχεια, εντός 3 εργάσιμων ημερών επιστρέφεται η αξία του στον πελάτη ή αποστέλλουμε νέο προϊόν αντικατάστασης,

Ακυρώσεις

Οι παραγγελίες μπορούν να ακυρωθούν πριν την αποστολή, τους χωρίς χρέωση.

Η ακύρωση μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά, στο 2741-401900, είτε μέσω μηνύματος (email), στο sales@lecacaoyer.gr.

Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την αποστολή τους, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει τα έξοδα αποστολής και επιστροφής καθώς και 5€ επιπλέον, για έξοδα επανασυσκευασίας και επανατοποθέτησης των προϊόντων.

Καλάθι

Κλείσιμο
Scroll To Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.