Όροι και προύποθέσεις

Το www.lecacaoyer.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας Στ. Χαλικιάς & ΣΙΑ ΟΕ (στο εξής θα αναφέρεται ως «εταιρεία»), με έδρα στην Κόρινθο, Κροκιδά 52 & Νοταρά και ΤΚ: 20131 και υποκατάστημα στην Κολοκοτρώνη 22 και ΤΚ: 20131 στην Κόρινθο, με Α.Φ.Μ. 99760570, Δ.Ο.Υ. Κορίνθου. Η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας sales@lecacaoyer.gr, και τηλέφωνο εξυπηρέτησης το: 2741-401900.

Ο επισκέπτης/χρήστης της σελίδας www.lecacaoyer.gr,  οφείλει να διαβάσει τους παρακάτω  όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τη σελίδα και με την πλοήγησή του σε αυτή, δηλώνει ανεπιφύλακτα ότι τους αποδέχεται στο σύνολό τους.

Όροι

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει και να τροποποιήσει οπουδήποτε στιγμή τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του www.lecacaoyer.gr, σύμφωνα με τις ανάγκες της.  Η εταιρεία είναι υποχρεωμένη να ενημερώνει τους επισκέπτες/χρήστες του ιστότοπου, σχετικά με τις αλλαγές αυτές, μέσω του www.lecacaoyer.gr.

1. Παρεχόμενες πληροφορίες, προϊόντα

H εταιρεία δεσμεύεται ως προς εγκυρότητα και αξιοπιστία των πληροφοριών που παρατίθενται στο site της, σε ότι αφορά την ύπαρξη των βασικών χαρακτηριστικών που περιγράφονται για τα προϊόντα της, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών προβλημάτων ή τυπογραφικών λαθών που έχουν διαφύγει της προσοχής των χειριστών του ιστότοπου ή έχουν προκύψει εκ παραδρομής. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε διορθώσεις, όταν αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

2. Περιορισμός ευθύνης

Η εταιρεία στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μή εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία, συμπεριλαμβανομένης και της αμέλειας.
Το περιεχόμενο του site παρουσιάζεται «ως έχει» και η εταιρεία δεν παρέχει καμία εγγύηση, σχετικά με την ορθότητα, επικαιρότητα, ή/και καταλληλότητα του περιεχομένου αυτού.

Η εταιρεία δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται στο www.lecacaoyer.gr, αλλά ενημερώνει διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη.

3. Ευθύνη Χρήστη/πελάτη

Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί  να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης. Δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τo ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Le Cacaoyer για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που:

είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην εταιρεία ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου, ή που δύναται να προκαλέσει προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών.

Επίσης δεν επιτρέπεται η αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο καθώς και οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα τρίτων, οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβη, στον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υπολογιστή και τέλος συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

3. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το www.lecacaoyer.gr είναι ο  διαδικτυακός τόπος της εταιρείας Στ.Χαλικιάς & ΣΙΑ ΟΕ”. 

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που δημοσιεύεται στον www.lecacaoyer.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κάθε είδους και των προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των σχετικών διεθνών συμβάσεων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα, εμπορικά σήματα και εν γένει διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρεία ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τρίτα μέρη – φυσικά ή νομικά πρόσωπα – συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της εταιρείας ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και αθέμιτου ανταγωνισμού. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, τηλεφόρτωση, μεταπώληση, μεταποίηση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο και δημιουργό του περιεχομένου του www.lecacaoyer.gr.
Εφαρμοστέο δίκαιο και Δικαιοδοσία

Τυχόν διαφορές που προκύψουν από τη χρήση του site από τον πελάτη/χρήστη, κατά βάση θα γίνεται προσπάθεια για τη φιλική επίλυσή τους, αλλά παρ’ όλα αυτά,  διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Κορίνθου.

Καλάθι

Κλείσιμο
Scroll To Top
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.